Post van Brederode Wonen

Postex verzorgt de postverwerking van Brederode Wonen.
Heeft u post van Brederode Wonen ontvangen? Vul hieronder uw code in om het document digitaal te bekijken.

Post op papier
Wanneer u post van Brederode Wonen op papier ontvangt, krijgt u ook dit bericht bij de post. Hiermee is het mogelijk om de post ook digitaal te bekijken.

Post per mail
Wanneer u de post van Brederode Wonen digitaal ontvangt, krijgt u deze mail van Postex om u er op te wijzen dat er post is. Als u klikt op document bekijken, wordt de brief geopend.

Huurnota
Heeft u geen automatische incasso dan ontvangt u aan het einde van elke maand een huurnota van ons via Postex. Als uw e-mailadres bij ons bekend is ontvangt u een e-mail. In deze e-mail wordt u de optie gegeven eenvoudig via iDEAL uw huur te betalen. Indien uw e-mailadres niet bekend is ontvangt u per post een betalingskenmerk van ons voor het betalen van de huur.

Postex
Postex print de brieven, stopt ze in een envelop en verzendt ze. Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op www.postex.com. Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. Heeft u nog vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op.