Post van Brederode Wonen

Heeft u post van Brederode Wonen ontvangen? Vul hieronder uw code in om het document digitaal te bekijken.

Post in een nieuw jasje
Post die u vanaf 1 januari 2018 ontvangt, krijgt u in een andere vorm dan u gewend bent.
Postex verzorgt vanaf deze datum de postverwerking voor Brederode Wonen.

Hoe ziet dat er dan uit?
Post op papier
Wanneer u post van Brederode Wonen op papier ontvangt, verandert er niet veel. De lay-out van de envelop is anders. Daarnaast vindt u dit bericht bij de post.

Post per mail
Wanneer u de post van Brederode Wonen digitaal ontvangt, krijgt u deze mail van Postex om u er op te wijzen dat er post is.

Huur betalen
Voor de huur van 1 januari 2018 ontvangen alle huurders die voorheen per acceptgiro betaalden een huurnota van ons via Postex. Deze nota kunt u op twee manieren ontvangen. Als uw e-mailadres bij ons bekend is ontvangt u een e-mail. In deze e-mail wordt u de optie gegeven eenvoudig via iDEAL uw huur te betalen. Indien uw e-mailadres niet bekend is ontvangt u per post een betalingskenmerk van ons voor het betalen van de huur.

Postex
Postex print de brieven, stopt ze in een envelop en verzendt ze. Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op www.postex.com. Let op: Postex vraagt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze nooit aan anderen. Heeft u nog vragen of twijfelt u aan de echtheid van de poststukken? Neem dan contact met ons op.