Goede buren betere buurten

03 juni 2021

Brederode Wonen vindt het erg belangrijk dat u en uw buren prettig wonen. Om iedereen (meer) bewust te maken van het belang van een fijne relatie met de buren, hebben wij naar al onze huurders een brief gestuurd. 

In een buurt waar bewoners elkaar gedag zeggen en elkaar een helpende hand bieden, is het namelijk fijner en veiliger wonen. Helaas komen burenruzies in de beste buurten voor. Soms door een kleine irritatie die niet uitgesproken wordt. Zo is de zomer een tijd waarin iedereen vaker buiten is en leefgeluiden goed hoorbaar zijn. Een rokende barbecue, luidruchtige buren, gillende kinderen. Hoe ga je hiermee om? 

In de brief staat een aantal tips genoemd. Maar misschien heeft u nog wel veel betere tips? Of misschien wordt er wel iets in uw wijk/straat georganiseerd om het burencontact te bevorderen? Wij zijn heel nieuwsgierig naar hoe jullie dat aanpakken en zouden graag hierover geinformeerd worden! Tips of ideeën zijn meer dan welkom en ontvangen wij graag op: info@brederodewonen.nl

Fijne zomer!