Te huur

Wat u moet doen om in aanmerking te kunnen komen voor een woning leest u hier.

Hieronder vindt u ons actuele woningaanbod.

Houdt u rekening met de (wettelijk vastgestelde) bedragen voor het maximale inkomen en de maximale huur die gelden voor 2018. Klik hier voor het overzicht "passend toewijzen". Deze woningen gaan met voorrang naar huurders die voldoen aan de samenstelling van het huishouden in combinatie met het inkomen zoals hierboven genoemd. De woningen met een huur tussen de € 640,14 en € 710,68 zijn alleen bedoeld voor huurders met een inkomen dat hoger is dan te zien is in het overzicht, maar lager is dan € 36.798. Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk.  

Vrije sector
Wij verhuren af en toe ook woningen in de vrije sector. Dit betekent dat de huur wat hoger is dan van een sociale huurwoning, maar ook dat u niet aan de (inkomens-) eisen van een sociale huurwoning hoeft te voldoen.

 

Seniorenwoning Spitsaak 52

Seniorenwoning Spitsaak 52

Mooi senioren appartement op de 4e etage. Bij de toewijzing van de woning en het controleren van uw inkomsten heeft Brederode Wonen een Verklaring Geregistreerd Inkomen nodig van alle volwassen meeverhuizende personen. U kunt dit formulier downloaden bij uw persoonlijke gegevens op de website van de Belastingdienst. Let op: indien u bij de eerste 5 kandidaten eindigt, krijgt u een uitnodiging om de woning te bezichtigen op maandag 30 april om 14.00 uur.
 

Woonplaats: Velserbroek
Huurprijs: € 662,64
Bekijk woning