Anti-flipper voordeurbeveiliger

 

Wat is flipperen?
Er zijn situaties waarin uw voordeur niet op het nachtslot is gedraaid. Bijvoorbeeld wanneer u gewoon thuis bent. Inbrekers hebben dan slechts enkele seconden nodig om uw huis binnen te komen middels het zogenaamde flipperen. Met een simpel stukje plastic wordt de deur geopend. Flipperen is een van de meest voorkomende inbraakmethoden.

Hoe voorkomt u flipperen?
U kunt uw voordeur op goedkope en eenvoudige wijze beschermen tegen de inbraakmethode flipperen, door het plaatsen van de anti-flipper voordeurbeveiliger. Dit metalen stripje is op eenvoudige wijzein uw deurkozijn te plaatsen. Na plaatsing van de gepatenteerde voordeurbeveiliger is het openen van uw voordeur met een pasje of stukje plastic niet meer mogelijk; het pasje of stukje plastic raakt vast en wordt afgesneden. De anti-flipper voordeurbeveiliger is voorzien van het SKG certificaat en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bestellen
De anti-flipper voordeurbeveiligerset is alleen te bestellen door onze huurders, 1 set per woning. Brederode Wonen koopt de anti-flipper strips in voor €12,50 per set, maar neemt graag €2,50 voor eigen rekening. U kunt de anti-flipper strip bestellen door €10,- over te maken op: NL58BNGH028.50.82.019 o.v.v. "Aankoop anti-flipper veiligheidsstrip + uw achternaam en adres".

Wij zullen er, na ontvangst van het bedrag, voor zorgen dat de anti-flipper voordeurbeveilgerset bij u thuis wordt bezorgd.

Monteren
Bij de set die u ontvangt zit een duidelijke uitleg voor het monteren. Heeft u hier vragen over of heeft u problemen bij het monteren? Neemt u dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@brederodewonen.nl of via 023-525 91 91.