Woning zoeken

Brederode Wonen verhuurt ruim 1.600 sociale huurwoningen in de gemeente Bloemendaal en Velsen.

Woonservice

Bent u op zoek naar een woning dan kunt u zich inschrijven bij www.mijnwoonservice.nl. Dagelijks wordt het woningaanbod gepubliceerd bij Woonservice. Het gaat om woningen van Brederode Wonen maar ook om woningen van andere woningcorporaties uit de regio.

Op de website van Woonservice vindt u alle informatie en spelregels die horen bij het zoeken van een woning. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van Woonservice. Zij zijn telefonisch te bereiken via 0900- 040 0800.

Let op: Er worden nog steeds nepberichten (per e-mail en sms) verzonden door internetcriminelen, waarin ten onrechte de naam van WoningNet wordt gebruikt. In dit bericht staat dat u de verlengingskosten van uw inschrijving bij WoningNet moet betalen. De berichten worden gestuurd naar mensen die ingeschreven staan als woningzoekenden bij WoningNet, maar ook naar mensen die niet staan ingeschreven bij WoningNet. WoningNet benadrukt dat dit niet gaat om een datalek. 

WoningNet stuurt zelf GEEN berichten met een betaallink en waarschuwt iedereen:
Klik NIET op de betaallink!


Klik HIER voor volledige toelichting van WoningNet.


Urgentie

Er zijn situaties waarin het noodzakelijk is dat u op zeer korte termijn verhuist. Alleen in zeer uitzonderlijke situaties kunnen mensen voorrang krijgen bij het zoeken naar een woning. Lees hier meer over urgentie.