Ga naar de inhoud

Aanval op systemen Brederode Wonen

Geplaatst op: 04 april 2022

In het weekend van 27 maart werd duidelijk dat Brederode Wonen vlak daarvoor was getroffen door een digitale aanval op haar systemen. Alle systemen zijn direct platgelegd om de schade zoveel als mogelijk te beperken en is actie ondernomen om alle bes…

Meer informatie

Renovatie Graaf Florislaan (Vogelenzang)

Geplaatst op: 16 maart 2022

In oktober 2021 is de renovatie gestart van 12 eengezinswoningen aan de Graaf Florislaan te Vogelenzang. Deze jaren 30 woningen van Brederode Wonen waren technisch verouderd en hadden een laag energielabel (E/F).

Naast dat Brederode Wonen met deze ren…

Meer informatie

Woningcorporaties slaan handen ineen met woningruil

Geplaatst op: 03 maart 2022

Woningcorporaties Brederode Wonen, Elan Wonen, Pré Wonen, Velison Wonen, Woningbedrijf Velsen en Ymere introduceren in de regio IJmond en Zuid-Kennemerland een eenvoudige manier voor hun huurders om huurwoningen met elkaar te ruilen. Via ruilmijnwoni…

Meer informatie

WonenPlus voor huurders Brederode Wonen

Geplaatst op: 07 februari 2022

Bloemendaal – WonenPlus, een initiatief van Welzijn Bloemendaal, biedt praktische diensten aan inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Meer informatie

Samen aan de slag voor fijn wonen in Velsen

Geplaatst op: 07 februari 2022

Op 21 december tekenden de drie Velsense woningcorporaties, hun huurdersorganisaties en de gemeente Velsen een ambitieuze set prestatieafspraken voor 2022. Basis hiervoor is de gemeentelijke Woonvisie 2040: “Fijn wonen voor iedereen”. 

Meer informatie

Meer gemak en verhuisbewegingen in de regio

Geplaatst op: 17 december 2021

Woningzoekenden in Zuid-Kennemerland en IJmond kunnen sinds november 2018 in één systeem zoeken naar corporatiewoningen in beide regio’s.

Meer informatie