Ga naar de inhoud

Samenwerking prestatieafspraken 2024

Geplaatst op: 18 december 2023

De prestatieafspraken voor 2024 zijn getekend. Samen met gemeente Velsen, de huurdersvereniging Brederode en onze collega-woningcorporaties hebben we gister officieel de prestatieafspraken voor komend jaar ondertekend.

Meer informatie

Bijeenkomst over veiligheid en preventie 21 december

Geplaatst op: 12 december 2023

Samen met de politie besteedt onze samenwerkingspartner Welzijn Bloemendaal donderdag 21 december aandacht aan veiligheid en preventie. 

 

 

Meer informatie

Najaarseditie Breed Uit en HVB-nieuwsbrief

Geplaatst op: 09 november 2023

Heeft u al de voorjaarseditie van de Breeduit gelezen?

Meer informatie

Wie help jij 'onder de pannen'?

Geplaatst op: 09 november 2023

Steeds meer inwoners komen door de huidige woningnood na een scheiding of faillissement in de knel. Om deze groep te helpen, heeft Gemeente Velsen zich aangesloten bij “Onder de Pannen”. Een project waar Velsenaren een kamer of verdieping verhuren aa…

Meer informatie

Start natuurtuin De Prethoek Santpoort-Zuid

Geplaatst op: 30 oktober 2023

Vanochtend werden de eerste scheppen in de grond geplaatst voor de aanleg van de nieuwe natuurtuin de Prethoek in Santpoort-Zuid. Onze bewoners aan de Van Dalenlaan hebben met elkaar de afgelopen maanden ontwerpen gemaakt voor de natuurtuin.

Meer informatie

Informatiemarkt bewoners Duinlustparkweg

Geplaatst op: 24 oktober 2023

Afgelopen donderdag hebben wij een informatiemarkt georganiseerd voor de bewoners van Duinlustparkweg. De informatiemarkt werd gehouden in ‘t Brederodehuys in Santpoort-Zuid. Bewoners kregen informatie over het verduurzamingsproject. 

Meer informatie