Ga naar de inhoud

Sinds juli is Steven Lens uit Beverwijk [47] aan de slag als Manager Vastgoed bij onze organisatie. Met ruim 20 jaar ervaring gaat Steven binnen onze afdeling Onderhoud en reparaties werken aan projectrenovaties en verduurzaming. Steven: ‘Samen met het team hebben wij een grote onderhoudsopgave voor de komende jaren. Ik heb veel zin om daar mee aan de slag te gaan en zo een mooie bijdrage te leveren aan de toekomst van Brederode Wonen op het gebied van onderhoud en verduurzamen’.

Met zijn studie Bouwkunde en Hoger Management op zak rolde Steven in de wereld van planmatig onderhoud en vastgoed. Steven heeft ruim 20 jaar werkervaring bij woningcorporaties en vve-beheer. Hij heeft veel contact gehad met bewoners en ervaring met onderhoud van complexen en woningen. Met zijn ambitie om sociaal maatschappelijk aan de slag te gaan kwam hij terecht bij Brederode Wonen. Steven: ‘Mijn eerste indruk was goed. Een mooie en kleinschalige organisatie, waarbij er persoonlijk contact is met bewoners. De eerste dag kon ik gelijk aan de slag. Alles stond klaar en deze praktische benadering is in mijn ogen typerend voor Brederode Wonen’.

Woningen bieden aan starters en senioren

Steven gaat de komende tijd aan de slag met verduurzaming van de woningen en projectrenovaties. Daarnaast is hij ook betrokken bij het realiseren van nieuwbouw. Brederode Wonen wilt namelijk voor starters meer mogelijkheden bieden in deze krappe woningmarkt. ‘In september start het bouwproject Missiehuis Park in Driehuis. Wij gaan 23 sociale huurwoningen bouwen waarbij onder andere starters tot 27 jaar voorrang krijgen. Daarnaast gaan we woningen renoveren waardoor senioren langer kunnen blijven wonen en met de nieuwe verhuisregeling Ouder worden & Prettig wonen worden er meer mogelijkheden geboden.’

Energiezuiniger maken woningen en complexen

Op het gebied van verduurzamen worden er grote stappen gemaakt de komende jaren. Steven: ‘We gaan verschillende complexen aanpakken en wij gaan zoeken naar oplossingen om woningen met hogere energielabels zo energiezuinig mogelijk te maken. Hoe eerder wij dit hebben aangepakt voor bewoners, hoe beter. Niet alleen voor bewoners, maar ook voor het milieu’.

Heeft u vragen aan Steven?

Neem gerust contact met hem op. Bel (023) 5259191 of stuur een e-mail naar info@brederodewonen.nl