Ga naar de inhoud

Op 19 januari hebben wij u geïnformeerd over het Woonbelevingsonderzoek dat wordt uitgevoerd door de Feedbackcompany. 
Huurders waarvan het e-mail bij ons bekend is, hebben per e-mail een uitnodiging ontvangen om mee te doen. Vanaf maandag 12 februari kunnen huurders, waarvan het e-mailadres niet bij ons bekend is, gebeld worden voor een kort telefonisch onderzoek. 

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk huurders meewerken aan het onderzoek, zodat we een duidelijk beeld krijgen van waar we woningen en wijken kunnen verbeteren. Deze vragenlijst wordt anoniem verwerkt en met strikte vertrouwelijkheid behandeld. De uitkomsten van dit onderzoek worden door Brederode Wonen en de huurdersvereniging HVB bestudeerd en geven ons informatie waar extra aandacht nodig is om het wonen voor u te verbeteren.

--------------------------------

Bericht 19 januari 2024:

Vanaf volgende week start Brederode Wonen met het Woonbelevingsonderzoek.
In 2022 hebben we dit onderzoek ook onder onze huurders uit laten voeren door de Feedbackcompany. Uit deze zogenoemde ‘nulmeting’ hebben wij goede inzichten gekregen.
Wij zijn heel benieuwd wat er in de afgelopen twee jaar is veranderd voor u. Woont u nog net zo prettig in uw woning en in uw buurt? Graag horen we van u als bewoner wat u van uw woning en woonomgeving vindt. Ook willen wij weten wat u graag anders ziet om u nog meer thuis te voelen. Dit onderzoek staat los van de kwaliteit en dienstverlening van Brederode Wonen. Deze wordt op andere gemeten door het onafhankelijk Kwaliteitscentrum Woningcorporatie Huursector (KWH).

De Feedbackcompany is een gerenommeerd onderzoeksbureau met ervaring op het gebied van woonbelevingsonderzoeken voor corporaties. Het onderzoek start op maandag 22 januari 2024. Is uw e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvangt u per e-mail een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Heeft u geen e-mail, dan wordt u mogelijk na afloop van het digitale onderzoek gebeld op het telefoonnummer dat bij ons bekend is voor een kort telefonisch onderzoek. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk huurders meewerken aan het onderzoek, zodat we een duidelijk beeld krijgen van waar we woningen en wijken kunnen verbeteren. Deze vragenlijst wordt anoniem verwerkt en met strikte vertrouwelijkheid behandeld.

De uitkomsten van dit onderzoek worden door Brederode Wonen en de huurdersvereniging HVB bestudeerd en geven ons informatie waar extra aandacht nodig is om het wonen voor u te verbeteren.